Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 20:49 [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi
Witam,
Mam mały problemik gdyż mam w profilu wyłącząną opcję o powiadomieniach o odpowiedzi na maila a skrzynkę cały czas mi takowe powiadomienia zasypują, co jest grane?
Pozdrowienia
_________________ Diaboł was zeżre!
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 20:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moze masz wylaczone domyslnie, ale na dole po kazdym napisaniu posta masz opcje odpowiednia, ktora moze byc zaznaczona w domysle... sprawdz dokladnie czy piszac nowego posta tak nie jest. Jesli nie... to cos sie swiatecznie rozlozylo
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość
Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość
Mam to samo Cierpliwości, w Święta życzę w oczekiwaniu na Pitera
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 9:47 pm ]
MaReK napisał/a:
Ale dlaczego inaczej wyglada? Toc to tylko okularow brak i listwi boczne na zderzakach sa w kolorze i blenda chromowana...
No właśnie te drobiazgi zmieniają trochę auto A co do Majkela, to coś go nie widzę na forum Niech pokaże swoją maszynę Może zmienię zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum