Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 14:58 [R620] Skrzynia
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, mam pytanie czy mogło mi sie cos stac ze skrzynia gdy wyjalem śrube wlewu oleju i wyjechalem bez niej na wstecznym???bo po wymianie oleju gdy cofam cos trajkocze!!!czy to moglo byc od tego czy cos innego sie uwalilo??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 16:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 14:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mogło Ci uciec trochę oleju (i pewnie uciekło) i pewnie trochę piachu się mogło dostać do środka- ten piach to takie wredne bydle, że jak tylko sie nie upilnuje to zaraz do skrzyni wlezie
Trajkotać może od tego, a moze od czego innego
Jak wyglądał olej który stamtąd zleciał i na jaki zmieniłeś
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum