Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 18:15 [R416] Problem z licznikiem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
koledzy od pewnego czasu licznik stanął w miejscu mam 416i wykrecalem licznik ale tam jest chyba ok gdzie moge jeszcze szukac????????
brt: Najpierw przeczytaj Zasady kącika i regulamin forum, później Techniczny FAQ, później użyj funkcji szukaj, a dopiero jak nie znajdziesz to zadaj pytanie. Model wpisujemy w temacie w nawiasach kwadratowych. Dziś żółta kartka. Poprawiłem temat.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 23, 2010 23:33, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 18:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 22:25
Jeżel;i licznik ci "stanął"to nie wiem jak u ciebie ale u mnie przy mojej 600 to jest na czujki bez linki, czyli przy skrzyni biegow jest taki impulsator i musisz sprawdzic czy nie pękł taki ''patyk'' na zębatce.........jeżeli tam jest wszystko dobrze to moze to byc pęknięta tarczka w skrzyni lub cos przy liczniku!!!
U mnie w 827 Poluzował się czujnik prędkości ,znajdujący się między silnikiem a ścianką działową.Oczyściłem go , i po "wsadzemiu " działał przez kilkadziesiąt km i ..znowu siadł.okazało się ,że znowu się poluzował.Dopiero po naprawdę Mocnym dociśnięciu zaczął działać OK .Chodzi mi o prędkościomierz i licznik km. Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum