Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 19:47 Zielona Góra - nie nadążałem z pozdrowieniami
Pozdrowienia dla ciemnozielonego R214Si 3D, jego kierowcy i pasażerki którzy dzisiaj na Westerplatte w Zielonej jechali najpierw za mną, a póżniej przede mną No i zapraszamy na najbliższy spot... kiedykolwiek będzie...
Edit.
Byłem wczoraj w Zielonej i postanowiłem pozdrowić każdego napotkanego Roverowicza... kurcze.. ale chyba przy dziesiątym straciłem rachubę!! Toż to chyba jakiś wiosenny wysyp Roverków, bo co skrzyżowanie, co parking, to ze 2 Roverki - głównie 200 i 400 A ja się zapytuję dlaczego tak mało nas na forum
_________________ S(z)koda Roverka...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
PLąCZA MI SIę CORAZ BARDZIEJ R-ki, przed oczyma , zatem dziś mamy:
200 ziel. parking przy kościółku Matki Boskiej, FZ 57xxx,dwóch młodych panów ok.17-ej : Pozdrawiam.
200 granacik na Poznańskich blachach co dziennie w uliczce z Kupieckiej na sklep Traper(myśliwski), PO 08xxx : Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro Lut 06, 2008 02:42 ] Brt ,co mi tu w pozd. pozmieniałeś
Chociaż nic nowego nie widzę???
_________________ Pozdrawiam
Mundi
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Lut 04, 2008 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum