Wysłany: Nie Maj 06, 2007 10:28 [Freelander] Uszkodzony reduktor
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Witam wszystkich -mam pytanie ostatnio w moim aucie (freelander 1,8 2003r) rozleciał sie reduktor ,jest duzo uzywanych ale czy jest różnica miedzy benzyna a dieslem no i czy rok ma jakies znaczenie.
Był bym wdzieczny za jakąś podpowiedz.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 15:00, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 10:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zapytaj tam, oni napewno wiedzą. Serwis Rover i Land Rover.Adres: ul. Warszawska 310, 05-082 Stare Babice k. Warszawy
Telefon, faks: tel. (22) 722-91-25, 722-95-39, 722-91-25
auta terenowe mają dodatkową przekladnię redukującą.
w trudnym terenie można załączyć dodatkowe przełożenie zmniejszające obroty a za tym zwiększające moment przekazywany na koła.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
w trudnym terenie można załączyć dodatkowe przełożenie zmniejszające obroty a za tym zwiększające moment przekazywany na koła.
Tak, wiem, ale reduktorem mozemy tez nazwac przejscie gniazda do przyczepki ze starego systemu na nowy
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak, wiem, ale reduktorem mozemy tez nazwac przejscie gniazda do przyczepki ze starego systemu na nowy
Pozdrawiam
No w tym wypadku raczej nie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum