ja bym jeszcze pomyślał nad spoilerem od ZR i oczywiście wszystko w kolor (ale to moje zdanie)
Kochany... potrzebuje mocnej argumentacji dlaczego powininem listwy, klamki, zaslepki halogenow, spojler, obudowy lusterek pomalowac pod kolor. Np. kolega MichaelP ma w swoim listwy i klamki pomalowane i wyglada to calkiem clakiem.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
nic nie będę argumentował bo to co lub czy pomalujesz to jest wyłącznie twoja sprawa...( nic nie musisz robić jak ja pisałem, wyraźnie podkreśliłem ze jest to moje zdanie)
napisałem że pomalował bym wszystko w kolor gdyż podoba mi się bardziej niż czarne plastiki... co do lusterek to pomyślał bym od R25 taka jest moja wizja R200
MaReK napisał/a:
powininem
Ja nic nie narzucam...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hhmm według mnie zbyt łatwo to nie bo są mocowania inne ale można zawsze kupić całe drzwi nie
jerzu napisał/a:
2. Gdzie kupić taki grill?
Jak dobrze pamiętam to na Ebay'u Angielskim i Niemieckim ale jest jeszcze jakiś sklep tuningowy u naszych południowych sąsiadów Czechów. Łatwiej chyba oddać standardowy grill do przeróbek, chyba taniej wyjdzie
Tylko drzwi to większy koszt A lusterka same taniej Musze gdzieś podejrzeć mocowanie A drzwi są tego samego rozmiaru? Bo może to nie głupie ale fundusze na to będę miał po powrocie z Anglii Tam będę szukał części
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum