Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 17:14
Jeżeli nie możesz znaleźć w internecie to podejdź jeszcze do jakiegoś sklepu z częściami do marek zachodnich (śmieszna nazwa) i powinni Ci bez problemu sprowadzić. Byłem przed chwilką po filtr powietrza w takim sklepie u siebie i zapytałem o te gumy, powiedzieli, że bez problemu sprowadzą.
Znalazem silentblock stabilizatora do hondy tdi 96-98 czy będą pasowac do r620sdi?
Jeśli do Accorda TDi to na 99,999% tak.
A spróbowałeś w TomaTeam, tak jak pisał sTERYD?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Lut 2004 Posty: 163 Skąd: Nowy Sącż
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 07:35
W zeszłym tygodniu zamawiałem dwa komplety do kumpla R620 Ti z 96 r. i do mojej Hondy Accord 2.0 iTD 98r. , wszystkich wymiennych cześci zawieszenia przedniego tj. wahacze górne ze sworzniami, drążki stabilizatora, końcówki dr. stab, sworznie dolnego wahacza, silentblocki oba dolnego wahacza, GUMY z łącznikami do STABILIZATORA, gumy do drążka reakcyjnego i wszystko jest idento i pasuje tak samo do obu samochodów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum