Jaki rocznik?
Dodaj tę informację do tytuł wątku i ujmij wersję ROVERka w nawiasy kwadratowe (przyjrzyj się innym wątkom).
Widać, że zasad kącika nie czytałeś...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
na oko widać że pierwszy jest dużo większy i ma supełnie inaczej położone podłączenia, więc nie będzie pasował. Jeśli Ci bardzo zależy to przy montażu pewnie da się to rozwiązać dając kawałek przewodów elastycznych, i kombinując z przymocowaniem skraplacza i wiatraków, ale nie wiem czy to się opłaca
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Przecież widać, że nie będzie pasował.
Po co kombinować z przeróbkami i narażać się na problemy z tym związane.
Szukaj od wersji dieselowskiej. Nowy lub używany w dobrym stanie.
Tyle ode mnie.
Nie zamierzam jej spawać bo to nie gwarantuj 100% pewności.
Tak więc prosze o wasze sugestie.
Marbagi
R620SDi '97
Ostatnio mialem podobny problem - kompletnie nieszczelny skraplacz, szperałem na allegro, kupiłem za 120 zeta używany ale szczelny i teraz klimka chłodzi pięknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum