Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:24 [R620] Położenie przepustnicy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam!
Gdzie znajdę przewód elektryczny (i jaki ma kolor żeby go można było łatwo znaleźć) informujący o położeniu przepustnicy? Potrzebny on jest do sterowania kontrolerem sondy Lambda STAG2-L przy przy LPG
http://www.ac.com.pl/autogaz/en/stag2l/
Szukałem w Rave ale bezskutecznie
(przepustnica z ang to throttling valve lub choke valve)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 21:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
PS: jakiej średnicy klucz kupić do wymiany świec, i czy standardowo sie je wymienia czy może są jakieś pułapki?
na 99% klucz 16 (zawsze możesz zmierzyć sześciokąt na świecy tylko długi (dobrze nadają się rurowe -nasadowe dwustronne)
pułapki...?? nie zapomnij wymienić od razu przewodów WN...
no i nie przekręć nowych świec
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 11:33
Cytat:
Ja do tej pory mam w oczach obrazek ze spotu, jak przewracasz się na maskę swojego własnego auta
zdarza się, poza tym ... ratowałem Twój aparat - i uratowałem
Co do rozmowy z innego wątku odnośnie LPG ([R620si 94]) pod maska znalezłem ze mój kabelek mający informować centralkę LPG o tym jak otwarta jest przepustnica - jest odcięty
Dzisiaj jadę do Fugazi i zobaczymy co wymyślą...
PS: może masz jakąś inną sprawdzoną firmę w K-wie? Gdzie zakładałeś LPG (może już wyjeździłeś butlę i wiesz ile pali) ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum