Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:47 Pozdrowienia dla R200 a'la Lexus
Pozdrowienia dla kierowcy tego r200 SDi. Wspominałem juz o nim w temacie dot. tuningu oświetlenia... tył a'la lexus, przód a'la xenony... Przyznam, że przód jest niezły chociaż nie miałem możliwości złapania na fotce.
[img][/img]
_________________ S(z)koda Roverka...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Już myślałem że to fotka mojego autka.Wszystko się zgadza tylko nie kolor
Lampy można kupić na http://moto.allegro.pl/it...1_00_chrom.html
A przednie to nie widziałem jeszcze
Nie wiem co masz na myśli piszą "przednie lampy a'la Lexus"... Ja wspominałem, że ten R200 ma przednie lampy a'la xenon. Nie sądzę aby właściciel się szarpnął na prawdziwe xenony, chociaż przyznam, że bardzo mi się podobają a i efekt jest świetny. Jeśli będzie okazja, to zapytam właściciela gdzie kupił takie reflektory, a wtedy na pewno dam znać.
Nie wiem co masz na myśli piszą "przednie lampy a'la Lexus"... Ja wspominałem, że ten R200 ma przednie lampy a'la xenon. Nie sądzę aby właściciel się szarpnął na prawdziwe xenony, chociaż przyznam, że bardzo mi się podobają a i efekt jest świetny. Jeśli będzie okazja, to zapytam właściciela gdzie kupił takie reflektory, a wtedy na pewno dam znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum