Typ: GTi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: < 1993
W którym miejscu znajdę złącze diagnostyczne do podłączenia testera? W komorze silnika szukać, czy gdzieś w kabinie?
No i czy będzie ono typu męskiego czy żeńskiego?
[ Dodano: Pon Wrz 03, 2007 9:07 pm ]
No i popatrzałem dalej.. W silniku nic nie widać, w konsoli środkowej również; a pod nogami pasażera znalazłem metalową pokrywę. Jest w niej okienko, w którym miga czerwona dioda po przekręceniu zapłonu. Z tym, że miga ona cały czas z jednakową częstotliwością i nie pokazuje chyba żadnych kodów usterek.
A druga sprawa to w skrzynce z bezpiecznikami w komorze silnika tak jakby brakuje jednego bezpiecznika. Jest on opisany jako ALB ECU. Nie wiem czy wstawić nowy, czy tak zostawić jak jest...
_________________ pozdrawiam
Leszek Kowalski
Ostatnio zmieniony przez tronsek Czw Lis 03, 2011 17:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poszukaj na www.hondapl.org w dziale "Technika" albo "porady". Tam jest opis sprawdzania kodów w Twoim aucie.
Aby błyskały kody na tej skrzyneczce z okienkiem trzeba zewrzeć piny w złączu diagnostycznym.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum