O ile wiem RAVE nie trzeba logować. Nie za bardzo wiem nawet, w którym momencie. Na screen "powitalny" po prostu kliknij. Dobra rada - to po ściągnięciu rozpakuj ( a nie otwieraj ) w iso i nagraj płytkę i będzie automatycznie odpalało.
Pozdrawiam
DATA I LOGIN TO TYLKO W EPC w RAVE nic nie trzeba
Chyba w tytule postu ktoś się pomylił
_________________ DEBEC
Ostatnio zmieniony przez DEBEC Nie Wrz 23, 2007 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Oczywiście thef i R-200 macie rację. Zamiast "i" powinno być "albo". W pierwszej części chodziło o uruchamianie z dysku ( częsty błąd to właśnie otwieranie w iso zamiast rozpakowania i utworzenia dysku wirtualnego ), a w drugiej od razu nagranie. Skróty myślowe czasami nie służą.
Oczywiście thef i R-200 macie rację. Zamiast "i" powinno być "albo". W pierwszej części chodziło o uruchamianie z dysku ( częsty błąd to właśnie otwieranie w iso zamiast rozpakowania i utworzenia dysku wirtualnego ), a w drugiej od razu nagranie. Skróty myślowe czasami nie służą.
Skróty myślowe to nie służą szczególnie politykom obecnej kadencji
mozna tez z dysku otworzyc
... wystarczy miec zainstalowane takie cosik jak daemon tool
jakos nie jestem zdania zeby bez wczesniejszego sprawdzenia niewazne co nagrywac na plytki po to tylko zeby bylo nagrane- jak daemon'em zmount'uje to przynajmniej wiem czy chce czy nie.
np z ciekawosci sciagnalem obydwa rave, przejrzalem je ale zostal tylko jeden...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum