Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem Rovera 214 Si z 1995r
To mój pierwszy samochód.
Jak na razie jestem zadowolony z wyboru.
Mieszkam w Warszawie, mam 27 lat i interesuje się militariami i fortyfikacjami.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 15:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zdjęcia mojego Roverka umieszczę wkrótce,
Roverkiem jeździ sie całkiem przyjemnie, jest w miarę cichy i dość wygodny (tylnej kanapy jeszcze nie testowałem ). Z zawieszenia także jestem zadowolony. Niektórzy mówią że to trochę auto dla emerytów ale mi sie podoba i uważam ze pomimo lekko kanciastego wyglądu ma w sobie to coś.
Ostatnio pojawił mi sie problem z chłodnicą, a mianowicie zrobiła się w niej dziura i muszę ją wymienić. Chyba nie będę sie bawił w łatanie bo auto ma trochę lat i chyba na długo by to nie pomogło.
Moja wersja ma taki szary pas w połowie drzwi, nie są one całe w kolorze nadwozia.
Jeżeli chodzi o cmentarze wojenne to jeżeli mijam po drodze w czasie wakacji jakiś ciekawy to zwykle sie zatrzymuje żeby go obejrzeć.
Z fortyfikacji w Polsce polecam przede wszystkim MRU i pętle boroszyńską oraz Góry Sowie i kompleks Olbrzym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum