nie polecam kupowac tego typu zarowek taniochy z allegro za 25 zl... bo miesiacu obydwie padaja bez mrugniecia okiem wygladaja ladnie, ale na mokrej nawierzchni w nocy nic nie widac
Witam ja polecam philipsa+50%światła więcej sam mam takie w swojej 600 i naprawde snopy światła sięgają dalej poza tym światło jest barwą zbliżone do bieli,trzeba pamiętać że po paru latach eksploatacji klosze nie mają już takiej wydajności a na szczęście H1 jest najtańszą żarówką zaledwie 36zl za komplet http://moto.allegro.pl/it..._najtaniej.html pozdrawiam.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 19:44
Nie montujcie w R600 żarówek H1 100 Wat bo zimą pekają szkła/klosze - częste przypadki
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Philips BlueVision są naprawde godne polecenia Kupiłem cały zestaw, czyli 2 H4 i 2 postojówki:) ślicznie to wygląda, widać niebieską poświate, nie jest to co prawda xenon, no ale wygląda ładnie i policjanty sie nie przyszepiają, a do takich "niebieskich" z allegro za 20 zł sie sąsiadowi przyczepili;/ zażądali homologacji. BlueVision mają homologacje, komplet kosztuje od 65 do 100 zł, zależy gdzie kupujesz. W deszczu faktycznie nie dają może więcej światła, natomiast w śniegu widać ślicznie wszystko Polecam
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 21:41
W Rowerze 600 sa żarówki H1 kolego
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 191 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 14:25
To w R600 w przednich lampach są żarówki H1 i H3 ...
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
SNeQ [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 17:45
Nom ja tesh polecam Bluevision...co prawda jak kupywałem miałem nadzieje że będą świecić na niebiesko jak te z allegro za 20 zł.......;p w każdym bądź razie dają dużo wiecej światła i są OK.....zapodaj sobie bo warto.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 22:38
SNeQ napisał/a:
Nom ja tesh polecam Bluevision...co prawda jak kupywałem miałem nadzieje że będą świecić na niebiesko jak te z allegro za 20 zł.......;p w każdym bądź razie dają dużo wiecej światła i są OK.....zapodaj sobie bo warto.
Skiba napisał/a:
W R600 są H1 dla świateł mijania jak i świateł długich (czyli 2 x H1) Sam polecam Osram Nightbreaker
Dokładając do tego fakt, że nie ma Bluevision w wersji H1, do 600ki polecam to co Skiba, oraz z własnego doświadczenia VisionPlus
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 14:44
Czyli w R600 są w sumie 4 żarówki H1, dwie od mijania i dwie od długich, dobrze rozumiem ?
Przepaliła mi się jedna żarówka od długich i nie wiem jaką kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum