Wysłany: Sob Gru 29, 2007 13:41 [R416] Bardzo ciężko zamykająca się klapa tylna
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
mam problem z tylna klapa, aby ja zatrzasnac musze naprawde niezle huknac co na pewno nie wplywa pozytywanie na auto. tak jakby zamek nie dochodzil do uchwytu. zamek smarowalem, nie pomoglo. sprobowac jakos skrocic odbojniki? moze to swiadczyc o jakims delikatnym dzwonie w tyl auta za kadencji poprzedniego wlasciciela? dodam ze to wersja 5-drzwiowa
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 18:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 13:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam 420Di sedan i jest problem,tylna klapa mi leci nałeb BOLI jak ma to naprawic jak patrzyłem na to to tam są dwa lub trzy druty stalowe powkładane i sie krzyżują i tyle,czy czegos brakuje czyy to wszystko,porsze o jakies fotki jesli ktos ma to dobre a inaczej niz ja,moze cos wykombinuje:)
to niestetyy jest bul w sedanach
musialbys wyjacc i podgiac te "druty" ale to sporo rozbierania, jesli jednak jestes zawziety i chcesz to poprawic to sciagnij RAVE ulatwi Ci demontaz i montaz
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum