Wysłany: Wto Sty 15, 2008 21:32 [R620] Problem z listwą wtryskiwaczy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam! Mam Rovera 620 z silnikiem 2,0, 98 r, 130 KM. Założona instalacja LandiRenzo LSi. Mam do wymiany listwę wtryskiwaczy W serwisie powiedziano ponad 900 zł za taką listwę (bosch). Mam takie pytanie: czy mogę założyć np taką http://allegro.pl/item292...za_czarna_.html ?
Poza tym, że jest dużo tańsza to z tego co czytam listwy Boscha są głośne i tak rzeczywiście jest. Jeden gazownik powiedział też, że listwa ta jest źle dobrana do mocy. Niestety kupiłem już samochód z tą instalacją. Bardzo proszę o radę. Może jakąś inną listwę? Z góry dziękuję za pomoc....Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego gazownika w okolicach Kielc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 17:56, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
robertrg, należałoby się dowiedzieć jaki typ wtryskiwaczy obsługuje Twoja instalacja gazowa (np. rezystancja, skok tłoczka, typ wtyczki) i potem dopiero szukać.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum