He, he przez moment myślałem że to może byłem ja, ale moja ostatnia wizyta w wyżej wymienionym miała miejsce dwa miechy temu, jeszcze przed uszkodzeniem roverka
No chyba że to żona doprawia mi poroże
Na szczęście już wyleczyłem autko, więc na któryś lokal spocik z pewnością zawitam. A tak przy okazji. Stojąc na Konwaliowej prawie codziennie widzę Violle w swojej "krówce" jak ryczy na pasie dla Busów ale Ciebie i ZT-ki jakoś upatrzyć mi się nie udało? Pzdr
Bo ja nie jezdze pasami dla busow
A Violla tak sie spieszy do roboty, ze nawet bez CB wyczuwa czy przy kominach stoja czy nie. Chociaz ostatnio to chyba tylko wypada z bocznej dojezdza do BP i ucieka na lewy...
O ktorej tamtedy smigasz, ze ona Ciebie nie widzi?
I rzucilbys fotka auta, bo moze ja z Toba kiedys tez sie spotkalem na drodze - w moim dawnym R200
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Staram sie tego nie robic... ale czasami jak jezdzimy razem, zeby uniknac awantur z Toba staram sie cwaniacko przedrzec. Zaraz za krzyzowka jednak jestem na wlasciwym pasie
Jazda z Wiolka wyglada tak (dialogi):
V: no jedz! czego jak ciapa ruszasz, zaraz Ci sie ktos wepchnie !
M: po co mam siedziec komus na ogonie, zeby mu wjechac w tyl ?!
V: Nie wpuszczaj go!! Jedz prosto juz za piec osma!
...
i tak mniej wiecej to wyglada
Ploomy a Ty jezdzisz modlinska czy jakos objezdzasz i stoisz na ul. Konwaliowej?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
V: no jedz! czego jak ciapa ruszasz, zaraz Ci sie ktos wepchnie !
M: po co mam siedziec komus na ogonie, zeby mu wjechac w tyl ?!
V: Nie wpuszczaj go!! Jedz prosto juz za piec osma!
...
No widzisz jakie masz wesole poranki ze mna...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie widzicie mnie bo pomykam busami. Parę razy musiałem tam stać rano w korku samochodem i powiem Wam że na dłuższą metę to bym chyba osiwiał albo komuś zrobił krzywdę. Nie mówiąc już o tym, że musiałbym odziedziczyć fortunę po jakimś wujku żeby mi starczyło na pokarm dla roverka. A jak jest ciepło to przesiadam się na pojazd ekologiczny i mam w nosie wszelkie korki.
Marek, rzeczywiście masz w aucie wesolutko U mnie wręcz przeciwnie. To zawsze ja jestem tym szalonym kierowcą który chce wszystkich na drodze "wyciąć w pień". Ale przyjąłem najbezpieczniejszą męską taktykę. Mówię: "oczywiście kochanie, Ty masz zawsze rację. Co ja bym zrobił bez Ciebie" po czym robię swoje. Zawsze pomaga!
Musisz koniecznie Violkę wysłać na kurs pilota rajdowego Ma chyba do tego smykałkę
Pozdrawiam
Violka, Ty się lepiej nie oglądaj za busami bo możesz się do jakiegoś "przykleić". Jak Cię w porę zauważę to Ci sam pomacham
Niestety ja do makijaży się jakoś nie przekonałem, więc zazwyczaj stojąc w korku używam nieparlamentarnych słówek i pouczam niepokornych kierowców jak powinni się poruszać po drodze.
No ale z tym śniadaniem za kierownicą to już rzeczywiście siok. Przypomniał mi się od razu Jaś Fasola jak to robił sobie w mini toaletę + ubieranko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum