Wysłany: Sob Sty 26, 2008 21:59 Moja historia z 3 swiatlem Stop
Mysle, ze moje trzecie swiatlo stopu jest jakies nawiedzone.
Wszystko zaczelo sie od momentu gdy zobaczylem ze nie dziala mi owe swiatlo (gdy cofalem w strone jakiegos dostawczego). Co zrobilem ? Wyjalem swiatlo, zeskrobalem caly brud i wymienillem zarowki na nowe. Zadowolony ze dziala jezdzilem dalej.
Po jakims czasie znowu to samo... nie dziala. Zagladam do srodka, i nic. zarowki calusie, wsio powinno grac. A tu nic. No wiec zdemontowalem spoiler i wyjalem swiatlo. Poprowadzilem nowy kabelek idacy w srodku swiatla, a dokladnie dwa kabelki i znowu wszystko smiga jak trzeba.
Ostatnio cofam sobie, dostawczak za mna i co widze ? Nie ma odbicia 3go swiatla Wkurzony, wymienilem caly przewod idacy gdzis z polowy wysokosci bagaznika az po samiusienkie swiatlo. I znowu siewic
Jezeli znowu przestanie to chyba je wyrzuce przez okno bo juz nie mam sily i pomyslow na nie.
Taka to drobna historyjka z zycia roverkowicza
_________________ O_o
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 21:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Eee... Ale wymieniłeś ten przewód, który przechodzi z karoserii do klapy w wiązce po prawej stronie przy zawiasie?
Bo tam się najczęściej przeciera...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Sprawdź jeszcze masy, ale jak to nie to, no to magia...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum