Wysłany: Nie Sty 27, 2008 12:04 Sadyba Best Mall [Warszawa] MG ZT 190 [rej. WI ]
Pozdrawiam serdecznie "brata blizniaka"
No szlag mnie trafil jak go zobaczylem. Myslalem, ze nie dojdzie nigdy do tego
ze tak szybko zobacze MG ZT na ulicach Warszawy
Tymczasem... no coz... troche sie zdenerowowalem, ale potem milo mi sie zrobilo
Do wlasciciela prosba - umyj ten samochod, duzo ladniej bedzie wygladal
Do zobaczenia na drodze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No MaReK, nie jesteś taki zupełnie wyjątkowy - jest nawet jeden klubowicz z Wawy - czarny MG ZT kolegi padre0.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wiem. Liczylem jego, sasiadke dentystke z osiedla mojego (niebieski MG ZT-T) i jeszcze jeden taki jak jego czarny z okraglymi swiatlami no i wiola widziala jednego.
A tu widze ze coraz wiec ich... niedobrze
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
to można powiedzieć, że padre0 jest wyjątkowy bo chyba jako jedyny ma ten po faceliftingu
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
ja widziałem jeden niebieski sedan na Wilanowie - Kosiarzy, i czarne kombi zt parkujące przy radzymińskiej, często się kreci przy wałbrzyskiej srebrny ZT przy damianie. W sumie.... jeździ tego trochę
PS. ten z kosiarzy niebieski jest właśnie po face...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum