Jak odłączyć immo oraz alarm bez kodu? Mam taki problem i nie wiem co zrobić;/ chce sie jakoś dostać na testbooka, ale na własnych kołach, bo na lawete mnie nie stać:( Pomóżcie, proszę...
_________________ KCNBM
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 21:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
... ja osobiście uważam, że (jeśli w ogóle istnieje) to taka odpowiedź nie powinna paść na forum ... różni ludzie mogą to czytać więc lepiej dmuchać na zimne
prośba z mojej strony ...
jeśli ktoś zna odpowiedź na powyższe pytanie proszę o udzielenie jej koledze Lukaszn2006 poprzez PW ...
tymczasem temat zamykam (jeśli któryś z adminów lub moderatorów uważa inaczej temat otworzy)
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum