Tak mnie ciekawi czy tylko ja mam tak nie równo pod deklem że części silnika stawiam na półkach w pokoju Ja mam z tłoka zrobioną popielniczkę i myślę co by jeszcze takiego zrobić
jeśli macie takie "ozdoby" to się pochwalcie
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 23:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja od jakiegoś miesiąca mam w kuchni rozłożone tylne dywaniki
Wzięłam je żeby szybko przeprać i tak już zostały Teraz koty w luksusowych warunkach miauczą o jedzenie.
Szwagier ma w szklanej gablotce strasznie zgnity kawalek podluznicy z 911 ktora restaurowal z ojcem. Zostawil sobie na pamiatke. Teraz auto wyglada jak nowe.
_________________ obecnie MGF 1.8VVC 1997 i omega 2.6 V6 2001, był 620Si 1996
Ja jestem za, mam w planach stolik, fotele i kanape jak w TopGear!
Planuje to juz od dawna, ale akurat momalu (male fundusze) remontuje swoje mieszkanie, wiec przy okazji zrobie i meble do salonu.
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 23:44 ]
Ja już bym kupował sobie do salonu, ale Pan nie chce za żadną cene wysłać, a jechać po to nie będę.
http://allegro.pl/fotel-f...1540287025.html
Do tego jakiś pęknięty blok V8 do którego przymocuję szklany blat i będę miał stolik.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wlasnie już mi wpadl pomysl do glowy! Tylko nie wiem na jaki kolor malowac sciany
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No ja chcę zrobic wlasnie z V8. W TopGera maja taki kacik przy telewizorze. Myslalem też o stoliku że szklanym blatem i felgami w podstawie, ale ladne alufelgi wolalbym zalozyc na auto, a uszkodzony blok na allegro nie problem kupic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum