Czy wiecie może gdzie można nabyć takie piwko jak Porter Łódzki ?
Prawdopodobnie taka etykietka:
Będę także wdzięczny za wszelkie namiary na sklepy, osoby chcące sprzedać Guinnessa Draught w puszce:
Podobno: "Już w marcu 2008r. pojawi się na polskim rynku ciemne piwo Guinness Draught w specjalnej puszce z technologią Widget." ale ja się już doczekać nie mogę
Błagam pomóżcie
_________________ pozdrawiam Skiba
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 23:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 23:58
Tobie to chyba pomoże terapia odwykowa
Alkohol to zuoooo!!!!
żartujcie sobie, ale te 5 tys rocznie zabitych na drogach ludzi (na wskutek jazdy po pijaku), dziesiątki tysięcy rannych, dziesiątki tysięcy pobić (także w rodzinach), gwałty, morderstwa, alkoholizm, patologiczne rodziny itd. itp. to nie są żarty.
Od tak zwanego "piwka" każdy zaczynał, a jak niektórzy kończą? OK, może nieliczni spadają na dno, ale nigdy nie wiadomo jak kogo wciągnie picie dlatego najlepiej nie kusić złego i nie pic wcale!
żartujcie sobie, ale te 5 tys rocznie zabitych na drogach ludzi (na wskutek jazdy po pijaku), dziesiątki tysięcy rannych,
Picia za kółkiem nie popieram, ale jako pasażer, jak najbardziej - droga milej upływa
Cytat:
dziesiątki tysięcy pobić (także w rodzinach), gwałty, morderstwa, alkoholizm, patologiczne rodziny itd. itp. to nie są żarty.
Trzeba znać umiar i mieć wyrozumiałą żonę
Cytat:
Od tak zwanego "piwka" każdy zaczynał, a jak niektórzy kończą? OK, może nieliczni spadają na dno, ale nigdy nie wiadomo jak kogo wciągnie picie dlatego najlepiej nie kusić złego i nie pic wcale!
Pier*olisz za przeproszeniem ... dobre piwko nie jest złe, a i na nerki dobre
5 tys rocznie zabitych,piszesz?
A ile milionów szczęśliwych ludzi ( w tym i ja) , którzy mogą walnąć zimne pifko ?
gul gul gul
Ech,głupoty opowiadacie kumie...
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Piwo jest dobre , piwo pić trzeba,
kto pije piwo idzie do nieba
Cytat:
A ile milionów szczęśliwych ludzi ( w tym i ja) , którzy mogą walnąć zimne pifko ?
gul gul gul
Ech,głupoty opowiadacie kumie...
W pełni popieram A pozatym to nie piwo jest winne tych wypadków tylko człowiek. Ja pijam sporo bro ale z %% za kółkiem tylko raz siedziałem jadąc po polu 200m a na drodze NIGDY i jakoś nie mam z tym problemów
thef, przesadzasz.
To był Off... O ile pamiętam to Hydepark powstał, bo kilka osób, które już tu nie zaglądają, chciało prowadzić dyskusję na bardzo "drażliwe" tematy (typu polityka, stosunek do kleru itp.), a część nie chciała nawet tego oglądać.
Wydaje mi się, że piwko nie jest takim drażliwym tematem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To drugie to kupisz w Makro albo w dobrych sklepach alkoholowych (nie mylić z monopolowymi) a to pierwsze to w Głogowie nie wiem czy kupisz może być ciężko w Częstochowie jest
Heh, no faktycznie trochę nie doczytałem, bo oprócz tematów okołoroverkowych można tu zamieszczać też nie związane z roverkami. Zatem, to ja oblałem test Skibon, I'm so sorry, na przeprosiny i dobrze wiesz jakie .
Ale tak na marginesie to uważam, że jest tu niekonsekwencja. Wg mnie "offtopic" na naszym forum powinien dotyczyć spraw luźnych ale związanych z roverkami, a wszelkie inne tematy powinno się zamieszczać w hydeparku.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 14:02
maciej napisał/a:
Wydaje mi się, że piwko nie jest takim drażliwym tematem.
Jak dla kogo!
thef napisał/a:
uważam, że jest tu niekonsekwencja. Wg mnie "offtopic" na naszym forum powinien dotyczyć spraw luźnych ale związanych z roverkami, a wszelkie inne tematy powinno się zamieszczać w hydeparku.
IMHO: dokładnie tak, oba te działy traktowane są przez Forumowiczów tożsamo wskutek czego mamy spory chaos, a ten podział thefta jest klarowny i logiczny.
Mam koło uczelni (UŁ) fajny sklepik z piwami regionalnymi - bardzo duzo tam rarytasow . W miarę możliwości sprawdzę (moze w piatek) czy jest tam to czego szukasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum