Czy ktoś kupował na relingi bagażnik rowerowy albo moze podać najlepiej linki do zestawu kompletnego ? interesuje mnie przewoz dwoch rowerków na roverze
Ostatnio zmieniony przez roverfun Wto Kwi 22, 2008 10:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Do R600 i R800 kupowałem tutaj: http://www.interpack.com.pl/
Tylko musisz uważać przy zakładaniu, bo łatwo można dach porysować - jak już pisał Chester - R200 nie mają relingów i tu jest problem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja bym kupował jakiś zestaw firmy Thule - z mojego doświadczenia to ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości - 9 lat mam ich "trumienkę" i sprawdza się idealnie.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bardzo się cieszę, że powstał ten temat, bo sam jestem na etapie kupna boxu na dach (stąd decyzja pozostawienia R w rodzinie) i szukam odpowiedniego "podwozia". Ten z linku przyznam, że wygląda przyzwoicie
Jeśli chodzi o box to ja szczerze polecam Thule Polar 500 - mam 9 lat i działa super - ma kilka drobnych pęknięć (ale nie na wylot), ale to kwestia dość brutalnego używania i przeładowywania, ale nie wpływają one na walory użytkowe.
Lepszy (większy) jest Thule Polar 700, ale akurat jak go kupowałem to nie było tego większego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum