Pozdr dla uzytkownika marcin_i_alunia widzianego dzis w konstancinie i pozdrowionego na cb. furka chyba byla umyta bo sie prezentowala zacnie , keidys musisz sie wybrac na spot. od razu powiem ze ja mam ciutke dalej od ciebie na bemowo ale daje rade
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki Maniaq Włąśnie miałem zapytac o te spoty bo chyba sporo tam fajnych ludzi jeździ a roverka mam juz ponad pół roku więc czas się wybrać Szkoda, że nie zobaczyłem Twojego MG.
moze jak masz czas to wieczorkiem ktoregos dnia mozna sie umowic np pod papiernia
ja niestety nie zdazylem zmyc z auta pylu z rakietowej, wiec nie mam sie czym chwalic na razie moze jutro uda mi sie obmyc bandziora to bym mogl sie pokazac i pochwalic
ladnie sie prezentuje ladne auto w czerni
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dobry pomysł Ja właściwie codziennie moge pod papiernię podjechać, mieszkam tuż obok Więc jak będziesz gdzieś tutaj to napisz dzień wcześniej na forum. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum