Wysłany: Wto Cze 17, 2008 18:22 [R200 1.4 98r] Jakie świece? Nie działa światło w bagażniku.
witam mam rover-ka 200 1998 1.4 75KM
chce wymienić świece jakie powinienem założyć?
nie działa światło w bagażniku, co może być przyczyna?
ściagą mnie na lewo!!! jak puszcze kierownice sama skręca w lewo. sprawdzałem na stacji diagnostycznej zbieżność, kąty auta, wyważone kola co może być przyczyna?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sob Cze 21, 2008 20:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 18:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie działa światło w bagażniku, co może być przyczyna?
przepalona żarówka, bezpiecznik ? jeśli nie, to może brak styku na wyłączniku lub przetarte przewody w wiązce na łączeniu dachu z klapą bagażnika (gumowa harmonijka po prawej stojąc twarzą do otwartego bagażnika)
przemo6984 napisał/a:
ściagą mnie na lewo!!! jak puszcze kierownice sama skręca w lewo
ciśnienie w oponach, może nie odbijać zacisk hamulcowy (koła się nie grzeją ?)
Tyle mi przychodzi do głowy
Może masz juz żużyte oponki mnie też sciągało wszytko sprawdziłem hamulce alumy i dopiero jak założyłem zimowki to mnie przestało sciagac wiec postanowiłem kupic nowe opony i teraz jest wszytko ok :)
POZDRAWIAM
Jeśli chodzi o światło w bagażniku, to jak otworzysz klapę to zdejmij ten czarny plastik przy zamku (po prostu pociągnij) i sprawdź czy ze stykiem jest ok. U mnie trzeba było poprawić.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum