strogonov, korek byl straszny to prawda, w sumie jak sie slimaczylem w tym korku to mijalem z 2 Roverki ale akurat sie w miare jechalo wtedy z tego co kojarze
strogonov, korek byl straszny to prawda, w sumie jak sie slimaczylem w tym korku to mijalem z 2 Roverki ale akurat sie w miare jechalo wtedy z tego co kojarze
Bo chyba zdarzyles wczesniej odbic i skrecic w lewo, a tan pas raczej nie byl zaladowany. Ja jechalem do samego skrzyzowania na opolskiej w tempie zolwia z anemia. Dopiero pozniej ruch samoczynnie sie rozladowal.
hmmm no to nie wiem o ktorym miejscu mowisz, bo opolska jest dluuuga i ma duzo skrzyzowan ja jechalem od makro az do nh, wiec cala opolska.
Ale milo ze poznales
hmmm no to nie wiem o ktorym miejscu mowisz, bo opolska jest dluuuga i ma duzo skrzyzowan ja jechalem od makro az do nh, wiec cala opolska.
Ale milo ze poznales
Mialem na mysli glowne skrzyzowanie z aleja 29 listopada - z reszta nie wazne. A do rozpoznania - jak widzisz - jest caly seryjny temat pozdrowien skierowanych do Ciebie, wiec twoja ZetErka, co za tym idzie Ty jestescie rozpoznawalni.
PS. Widac, ze ta slawa Cie przytlacza, wiec dlatego tez postanowiles sprzedac ZR
strogonov, hmm no to wlasnie tam jechalem, tylko lewy byl pusty od poprzedniego skrzyzowania i dojechalem do konca i wcisnalem sie na srodkowy a potem dalej w strone nh.
ps. sila wyzsza, dlatego sprzedaz.... no chyba ze sila opadnie, to bede smigac dalej
[ Dodano: Sro Lip 02, 2008 00:17 ]
strogonov napisał/a:
Widac, ze ta slawa Cie przytlacza
jest lans, to jest fame nic mnie nie przytlacza hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum