Wysłany: Sro Lip 09, 2008 09:54 Re: MG ZR nr rej. WN Warszawa - Wisłostrada
MaReK napisał/a:
Ps.
Warszawska ekipa ZRkowa rosnie w sile... a Tempest kupil golfa
ano jak widać rośnie
wczoraj nawet sam widziałem żółtego ZR Mk1 na Modlińskiej (na wysokości Żerania) koło godziny 21
co do mojego golfa to przy dobrze sprzyjających wiatrach będę go zmieniał
niestety nie będzie to MG, ale też nie powiem co to będzie, żeby nie zapeszać
powiem tylko tak - zamiast czipować obecnego (bez utwardzania zawieszenia - coby się Maciej nie burzył ) kupię coś od razu, oryginalnie zrobionego na sportowo
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
uuu, chciałbym (może i byłoby mnie stać na sam zakup, ale byłaby to pewnie jazda od stacji do stacji)
ale patrzę też na zakup poprzez pryzmat kosztów eksploatacji
będzie to oczywiście benzynka, więc muszę się liczyć z większym spalaniem, ale przy moim kilometrażu jaki średnio robię w roku to i tak bardziej mi się opłaci
nie powiem, jestem zadowolony z obecnego klekota, ale brakuje mi jednak odgłosu pracy silnika jaki był w ZR'ce (i to tylko przy 1.8 160KM )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
(może i byłoby mnie stać na sam zakup, ale byłaby to pewnie jazda od stacji do stacji)
to ja gratuluje zarobkow
dziękować, dziękować
brałem akurat cenę zakupową modelu z hameryki, więc zarobki nie muszą być jakieś horrendalne, żeby taką zabaweczkę kupić
gorzej tylko właśnie z późniejszym tankowaniem
znawcą tematu WRC nie jestem, ale np. TAKI STi już "jakieś" odejście ma a kosztuje stosunkowo nieduże pieniądze - nawet jeśli liczyć koszt transportu i opłaty to wyszłoby to wszystko w okolicach 65-70k pln
ale jak już mówiłem - nie chodzi o kwotę zakupu, tylko koszt eksploatacji i spalania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum