Wysłany: Sro Lip 09, 2008 13:03 [Freelander] Jak wstroić pilota
Typ: TD4 Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam,
Mam pytanie dotyczące wstrajania pilota do Freelander 2004. Według instrukcji jest wyciągnąć baterie, przytrzymać przyciski aby się rozładował, włożyć baterie, otwrzyć drzwi z kluczyka, wcisnąć kilkakrotnie przycisk zamykania w pilocie.
Niestety u mnie nie łapie. Co robię nie tak ?
PP
Freelander 2004, TD4
Rover 420 Sdi, 98r
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 16, 2010 23:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 17:27
Zasada jest taka sama jak w Roverze , może poprostu się rozkodował to trzeba niestety podjechać na komputer, jeżeli nie masz możliwości jechać a auto jest nie do uruchomienia to zadzwoń jutro.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Zasada jest taka sama jak w Roverze , może poprostu się rozkodował to trzeba niestety podjechać na komputer, jeżeli nie masz możliwości jechać a auto jest nie do uruchomienia to zadzwoń jutro.
Całe szczęście miałem zapasowy A mógł się rozkodować pilot podczas wymiany baterii ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum