Big pozdro dla Pana w srebrnym R 2xx (nie wiem jaki konkretnie bo od niedawna mam swojego i nie do konca rozrozniam) hehe.
Trasa średnicowa z zabrza do katowic i rozjazd na obwodnicy na dębie, dzisiaj godzina ok 9:30 rano.
Szerokosci low rider!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
(coldmanns, na stronie klubowej wszystko wyjaśnione. Widziałeś 200 - co najwyżej z silnikiem 1.4 lub 1.6 lub innym; do `97r. jeździły oznaczenia 214/216/inne, potem tylko 200. Innymi słowy, ten sam samochód z silnikiem 1.6 do `97r. to 216, a po `97r. 200 ).
Witam
to chyba o mnie mowa... jak srebrny 3 drzwiowy i st XXXXX z odrapanym zderzakiem
Big Pozdrowienia dla hmmm jaki to kolor ale bardzo fajny - fiolet metalik 214 Si 5D.
Powiem że fajnie ci ten roverek jeździ
Trasę średnicową często jeżdżę bo mieszkam w Zabrzu pracuję w Tychach...
Witam
to chyba o mnie mowa... jak srebrny 3 drzwiowy i st XXXXX z odrapanym zderzakiem
Big Pozdrowienia dla hmmm jaki to kolor ale bardzo fajny - fiolet metalik 214 Si 5D.
Powiem że fajnie ci ten roverek jeździ
Trasę średnicową często jeżdżę bo mieszkam w Zabrzu pracuję w Tychach...
No prosze tyle nowych osób na śląsku, a nikt się nie przyznaje
jakiegoś spota trzeba by machnąć.
jzu jak jesteś z Zabrza czemu masz skąd Katowice wpisane?
A swoją drogą po Zabrzu ostatnio sporo sie R kręci.
to zawiła historia...
Całe życie mieszkałem w Katowicach i dlatego mam Katowice wpisane a w Zabrzu mieszkam od 2 m-ce i nie wiem ile będę tam jeszcze mieszkać bo ciągnie mnie do Katowice... a z tymi R biegającymi po śląsku to masz rację coraz więcej ich widać
to zawiła historia...
Całe życie mieszkałem w Katowicach i dlatego mam Katowice wpisane a w Zabrzu mieszkam od 2 m-ce i nie wiem ile będę tam jeszcze mieszkać bo ciągnie mnie do Katowice... a z tymi R biegającymi po śląsku to masz rację coraz więcej ich widać
No dobra w każdym razie jak będę widziała srebrne r200 ST.... to otitam
jakiś tydzień temu postawili... a wygląda na działający więc trzeba tam zwolnić do 100 km/h
a na trasie k-ce - tychy jeździ srebrna wektra o nr rej So xxxx z fotoradarem wieć tam też lepiej uważać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum