Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 15:11 [R25] wymiana filtra przecwipyłkowy w wersji bez klimatyzacj
Znalazłem taki opis wymiany filtra, ale to do opcji z klimą fabryczną. CZy w wypadku braku klimatyzacji, filtr wymienia sie podobnie? Gdzie on jest? Mam zakupiony i miałem zamiar jeszcze dzis to zrobic.
http://www.filtron.com.pl...ukcje/1087k.pdf
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 15:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jest za schowkiem. Niedawno wstawiałem u siebie (była pusta obudowa). Niestety, filtr ZAFFO który miał pasować do mego modelu w żaden sposób nie chciał się zmieścić. Niezbędne okazało się odcięcie kilku cm z jednej strony.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 19:30
PTE napisał/a:
Jest za schowkiem. Niedawno wstawiałem u siebie (była pusta obudowa). Niestety, filtr ZAFFO który miał pasować do mego modelu w żaden sposób nie chciał się zmieścić. Niezbędne okazało się odcięcie kilku cm z jednej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum