mam pytanie odnośnie silnika, widziałem że wychodziły one po 105KM a ja mam w papierach wbite 134 i pytam czy to jakiś błąd bądź hm... oszustwo?? naprawde nie wiem.
Znajomy loooknął pod maske i stwierdził że mam intercooler do turbiny i to dlatego te "troche" więcej kucyków, ale ja się za bardzo nie znam na tym więc wolałbym zapytać kogoś z większym doświadczeniem.
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 23:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 20:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli można jeszcze spytać,
jak mogę się dowiedzieć czy był on przerabiany w jakiś sposób??
Nie wiem czy jest to sprawa poważna czy poprostu przyjąć to i cieszyć się większą mocą?? Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Margzims, najszybciej ,to zmierz sobie przyspiedszenie 0 - 100km/h lub 60 - 100km/h na 4 biegu i podaj wyniki. Bedzie wiadomo czy to seria czy coś więcej najpewniej to podjechać na hamownię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum