Jak co roku w połowie wrześnie w Słomczynie odbywa się Runda Mistrzostw Europy w Rallycrossie. Czy ktoś się wybiera 13 lub 14?? Ja w tym roku jadę jedynie w niedzielę.
Ja na razie nie wiem co wtedy robię, ale jakbym miał czas, to się odezwę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 13:04
Gdyby ktoś chciał rzucić okiem na "kilka" fotek z Mistrzostw Europy w Rallycross'ie, zapraszam do mojej galerii na Picasaweb.
Tomi wczoraj mówił, że Gronholm zrobił "własciwe" wrażenie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ooo, widzę że "dziadek" też w swoim "schabie" brał udział
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 08:23
maciej napisał/a:
Tomi wczoraj mówił, że Gronholm zrobił "własciwe" wrażenie.
Był jednym z niewielu kierowców, którzy nie blokowali przed zakrętami (on był z tych "dziobiący" i popędzających )
Próbował zawsze i wszędzie walczyć i wyprzedzać. Po raz pierwszy widziałem wyprzedzanie w niektórych miejscach... Zabrakło trochę obycia na rallycrossowych torach, które niektórych rzeczy nie wybaczają. Jazda Gronholma przypominała mi trochę, pierwszą rundę MERC w Polsce, gdy to żaden z kierowców zagranicznych nie znał toru... oj się wtedy działo .
Patrząc na jego styl jazdy, odnosi się wrażenie, że wystarczy mu trochę obycia na torach i poprawienie startu i będzie "łoił" wszystkich... A tak narazie 12
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum