Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 16 Skąd: Nowy Dwór Gd
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 02:59 [Freelander] Sekwencja czy półsekwencja
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich czytających.Mam pytanko czy w moim lr jest wtrysk sekwencyjny czy polsekwencyjny i w sekwencji to wiadomo wtryski działają pojedynczo a polsekwencji parami (ktore) to pary??? mam problemy z gazem i gazownik nie moze sobie poradzic .Wstawił staga 300 i silnik sie dławi i chodzi nieciekawie,a ja doczytalem sie ze problem tkwi w w/w temacie bo gazownik twierdzi ze jest to pelna sekwencja i tak podlaczyl a tak wogole to zawsze byl problem w tych silnikach{cytuje} dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 18:33, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 02:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego problem będziesz miał jak ja dopóki nie wymienisz wtrysków a założe się że masz valteci , kup sobie pojedyńcze magic jet, na 3cm przewodach od kolektora do wtryskiwacza wtedy je podłączysz pozatym mapa powinna troche inaczej wyglądać niż normalnie. wejdż sobie na forum z mojego opisu i tam szukaj pomocy , jak znajde mapkę to wstawie tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum