Serdecznie pozdrawiam spotkanych na drodze:
- ciemny R75 na skrzyżowaniu Wrocławskiej i Śląskiej we środę
- zielony BRG R416Si sedan pod sklepem Lewiatan na ul. Wysłouchów
Oba auta z klubowymi znaczkami
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 09:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a dzięki dzięki za pozdrowionka oczywiście odpozdrawiam powiem szczerze że pierwszy tekst do kolegi był "czego ten facet mi rękę podnosi " dopiero jak zobaczyłem ze to roverek to sie zorientowałem wziąłeś mnie z zaskoczenia
Sam byłem zaskoczony - wypadam zza zakretu na wysepce, auto na moim kursie zderzeniowym patrze, Roverek, myślę to nie będę trąbił ale jak zobaczyłem klubowe nalepki, pomyślałem "pomacham"
Roverków coraz więcej na drogach, ale ciągle Klubowe to rzadkość.
no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki
no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki
Chyba jesteś częstym gościem na Wrocławskiej bo dzisiaj się tam znów minęliśmy koło 11
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum