Na pewno jest naklejona na lampke czarna folia z wycietym napisem Wyglada swietnie Ciekawe ile osob zaraz sobie zrobi takie samo cus...mi juz taka mysl przez glowe przemknela
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 19:15
Zukowaty, bardzo blisko jesteś ale to nie naklejka Zydrukowałem szablon napisu na kompie. Następnie nożykiem wyciąłem szablon a pod spodem miałem kartkę bloku techicznego (czarną) A potem już z górki Wystarczyło rozkręcić stop i włożyć kartkę lekko przyklejając ją taśmą bezbarwną Ogólnie 0,5h roboty
Teraz w korku stoję napewno z nogą na hamulcu
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:58
Akurat ten kozacki efekt był przypadkowy i zależny jest od punktu patrzenia Z tyłu dajmy na to z innego auta bedzie całe czerwone
Fotkę kiedyś pstryknę i napewno zamieszczę cierpliwości
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 21:12
Wygląda ładnie, ale nie wiem czy to nie trochę wieśniackie na drodze będzie Druga sprawa, jak na coś takiego zareagują miśki, bo nie wiem czy to jest zgodne z prawem.
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 21:46
"krytykę lubię" jak to powiedział ktoś gdzieś kiedyś Zresztą dlatego napisałem:
Dam-Kam napisał/a:
Co o tym sądzicie
A miśki Mi to lata i powiewa, z przodu nie zobaczą a jak będą z tyłu to i tak nie dogonią Albo wcisnę kit że oryginalne z salonu A swoją drogą odkąd mam CB (czerwiec 2007) ani razu mnie nie zatrzymali
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 22:13
Dam-Kam napisał/a:
"krytykę lubię" jak to powiedział ktoś gdzieś kiedyś
Heh, sęk w tym, że nawet ładnie Ci to wyszło i fajnie wygląda, naprawdę. Tylko wyobraziłem sobie, co bym pomyślał w sytuacji gdy jadąc za kimś zobaczyłbym święcący stop w formie napisu np. Calibra .
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 23:46
thef napisał/a:
Tylko wyobraziłem sobie, co bym pomyślał w sytuacji gdy jadąc za kimś zobaczyłbym święcący stop w formie napisu np. Calibra .
dałeś do myślenia mam nadzieję że efekt ten razem z przyciemnionymi szybami lepiej sie zegrał i wyglada to bardziej na "tak wyjechał z salonu" niż wiejski tuning... no zobaczymy, zobaczymy. Jak sie 3 osoby za mną będą pukać w czoło to zrezygnuję
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 09:49
druga strona medalu... mi to pasuje bo faktycznie na części całej powierzchni ciemnej szyby "ni z gruszki nie z pietruszki" zaświeca sie napis Ale sporóbować zawsze mozna, pare minut roboty i bedziesz wiedział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum