Wysłany: Sob Gru 06, 2008 21:58 [ Rover 25 2.0 TDi ] nie można uruchomic
Blagam, pomozcie !-moj Rover 25 2.0 TDi nie chce odpalic, podjezdzajac pod dom ,sam zgasl i juz nie mozna bylo go uruchomic. Pierwszy mechanik rozlozyl rece- nie wiedzial co mu jest- zaciagnolem go do drugiego, ktory sprawdzil go na komputerze- i nie wykazalo nic ! Znalazl spalone 3 swiece, ale dalej nic...co mam robic, bo w Swinoujsciu chyba mi juz nie pomogą ? Bede bardzo wdzieczny za dobra rade...e...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 21:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prawdopodobnie mechanik mowił ze paliwo dochodzi, ale dowiem się dokładnie w poniedziałek.Zasugeroje mu to co mi napisałes dz.
[ Dodano: Pon Gru 08, 2008 21:55 ] NEOSSS, Dzieki za porade jest to prawdopodobnie sterownik pompy,ale na 100% bede wiedział jutro jak zawioze go do warsztatu w Gryfinie pozdrawiam Zb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum