Widziałem ze juz raz padł pomysł spotkania sie wszystkich użytkowników roverów. Według mnie panowie (moze znajdzie sie jakas pani) jest to bardzo fajna sprawa Ale zamiast gadania trzeba by było cos zadziałac wiec teraz tak kto sie pisze proszę pisac na forum uważam ze jak nas bedzie nawet 5-tka to juz cos sie dzieje.WIEC PISAC
Ostatnio zmieniony przez thef Pon Lut 02, 2009 07:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 09:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kończę przekładkę i chętnie się pojawię tylko nie wiem kiedy mi skończą, bo wsadzili magiel od Opla i kazałem im to w pieruny wywalić i wymieniam na oryginał.
Nie wiem czy zdążą.
Najwyżej wpadnę z Wami pogadać jak tylko będę miał czas.
Ja się piszę bankowo.
Luzzz wiec widze ze juz sie jakieś ruchy zaczynaja dziac.....Wszystko spoko ale fajnie by było wpaśc jakas wiekszą ekipa z łodzi dlatego kurcze codzinnie jadac do roboty widze od choroby roverów a jak narazie strasznie mało osób zainteresowało sie tym tematem. Jak kolega napisał Toruń git ale dobrze by było wczesniej sie styknąć w LDZ dlatego ludziska pisać
W sumie jak narazie widac małe jest zainteresowanie tym spotem a mozna bardzo duzo sie dowiedziec. Ja np pracuje w auto szybach i mógłbym cos podpowiedziec ale dziwi mnie dlaczego ludzie wogole nie odpowiadaja
[ Dodano: Pon Lut 02, 2009 18:41 ]
A nie ma co organizowac jak ma sie pojawic 1 lub 2 osoby dlatego cały czas zbieram chetnych ale wydaje mi sie ze najlepszy termin to jest sobota lub niedziela
No własnie zacytuje kolege ja również nie wierze ze w łodzi nie ma roverków a widze ich sporawo. SŁUCHAJCIE MOZE USTALIMY WSTEPNY TERMIN NA SPOT W ŁODZI TAK 21-22 LUTEGO KTÓRY DZIEN KOMU PASUJE.
[ Dodano: Wto Lut 10, 2009 18:30 ]
a miejsce w którym można by się spotkać to np plac koło hali sportowej na ul.Politechniki. Chyba ze ktoś ma ciekawsze propozycje??????
To gitara czyli jest nas na razie 2-ch. CZEKAMY NA DALSZE ZGŁOSZENIA !! GDZIE SA CI WSZYSCY WŁAŚCICIELE ROVERKÓW???? a co do miejscówki pod hala sportowa na politechniki może być?????
Mam wolne, ale akurat mój Fredek idzie na wymianę płynów eksploatacyjnych.
Ale wpadnę się z Wami spotkać i pogadać.
Także są 3 osoby
Tak wogóle to jestem z Teofilowa ale z tej dobrej strony mocy
Zatem 21.02 odpowiada niektórym teraz jeszcze tylko trzeba sie zgadać co do godziny proponuje tak koło 18???? a jak wy uważacie????
[ Dodano: Czw Lut 19, 2009 01:01 ]
Chłopaki a jest możliwosc aby przesunac nasz zlot o nastepny weekend bo własnie "serce w moim roverze przestaje bic" a dokładnie woda dostaje mi sie do oleju i zaworki klekocza wiec musze przezucic silnik przez ten weekend......
Na 28 lutego ja bym się pisał z moim żółwiem. A kolega to może pracuje w autoszybach na Kilińskiego?
Może na spocik by ktoś z okolic Łodzi wpadł?! Ja codziennie do Bełchatowa latam i tam na przykład pare ładnych roverków i mg jeździ.
Jak widac na Avarcie autko juz zarejestrowane
Dziś wymiana pompy sprzegła na nowa, i melduje się na zlocie.
Przy okazji pozdrówa dla własciciela zielonego 3 dzwiowego Fredzia na rejestracji
EPD C712
Zapraszam na zlocik bo chyba się znamy z widzenia.
Ostatnio zmieniony przez SyntaX Czw Lut 26, 2009 09:46, w całości zmieniany 1 raz
To mi sie podoba widać ze ekipa sie zbiera :)Dobrze dobrze wiec panowie widzimy sie w sobote tylko znowu pojawia sie pytanko o której godzinie tak aby każdemu pasowało????
[ Dodano: Wto Mar 10, 2009 19:17 ]
Chłopaki słuchajcie bo w sumie tak sie umawiamy na ten spot zróbmy tak ze wszystkich chetnych do spotkania sie mówie o posiadaczach roverków zapraszam w sobote na Kilinskiego 221 do auto szyb jest to zakład w którym pracuje i tak prace kończymy o 14 wiec smialo zapraszam na 15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum