hej
mam problem z odpaleniem roverka niestety nie był ruszany od niedzieli i dzisiaj przy próbie odpalenia było takie coś
http://www.wrzuta.pl/film/8haxAMTe3i/r25_dead
wogóle nie znam się na mechanicę i mam zamiar wypróbować co będzie na innym aku bo mój już był ładowany miesiąc temu bo słabo kręcił, ale nie wiem czy będe w stanie cos innego sam zdziałąć.
Więc pytanie, spotkał się ktoś z takimi objawami? Te trykanie to przy przekęceniu stacyjki na III, próbowałem 4 razy, za każdym razem to samo.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na oko, to okulary - zmierz dokładnie aku (włącznie z wysokością), bo nawet jak będzie tylko trochę większy, to może być problem
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 15:19
72AH w zupełności wystarczy u mnie jest taki, tylko Centra Standard 72AH 680A już rok ponad i jest ok Nie zastanawiaj się tylko kupuj - Centra Futura 72AH 760 A, albo jakiś Banner... ale pewnie droższy będzie
Aaaa...sprawdź tylko położenie biegunów ! Żeby później nie było niespodzianki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum