Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:43 [ Garwolin,Lublin,Zamość,Puławy i okolice
Jako że śmigam często po Garwolinie, widuję coraz więcej Roverków z blachami WG....
I teraz padł pomysł ze strony R - Lublin, żeby zrobić wspólnego spocika, mniej więcej w połowie drogi Garwolin - Lublin. Ja proponuję Ryki i zajazd Nad Wieprzem.
Ludki z Garwolina i okolic łączmy się
Termin jeszcze nieznany.
Czekam na Wasze propozycje.
Ostatnio zmieniony przez fearless Czw Sty 22, 2009 23:03, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:52
ja jestem za:) tylko zobaczymy ile ludzi chetnych bedzie i wtedy ustalimy termin
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 12:01
1. fearless
2. Piter1986
3. ......
Jedziemy dalej!!
edit: Zmienię chyba trochę temat, żeby i Ludki z Lublina wiedzieli o co kaman.
Marcin jak fura nie za bardzo pognieciona to może się wyrobisz. I tak ten tydzień odpada, mnie by pasował następny lub początek lutego. Z ulotkami nawet robiliśmy w Lublinie ale zabrakło Trzeba będzie dodrukować. Nie mam drukarki sprawnej ale chętnie rzucę parę gorszy na wydruk.
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 13:26
odemnie moze jeszcze bedzie z 2 roverki ale nic pewnego
ps a moze zamosc, wawa by tez sie skusili
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 13:49
Piter1986 napisał/a:
odemnie moze jeszcze bedzie z 2 roverki ale nic pewnego
Wawa - podejrzewam że będą woleli swojego spocika na Bemowie,
Zamość - pewnie za daleko...
A może Ryki, - tam też troszkę R jeździ, Dęblin, Puławy....
edit: w zasadzie każdy miał by taką samą drogę do pokonania. (no oprócz Kolegów z Ryk)
w weeckendy czesto mnie nie ma, akurat jutro jestem, bo wyjezdzam w sobote, pasowaloby wpasc na tego spota
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 21:59
W zasadzie jeszcze sami nie wiemy kiedy bedzie pierwszy spocik.... , jak narazie jesteśmy na etapie poszukiwania chętnych, pewnie najbardziej wszystkim będą odpowiadać piątki, ale na ten temat niech wypowiedzą się inni - dla mnie piątek jest ok (tylko do Ryk z garwolina dotrę najwcześniej na 18.30)
hello chłopaki zamosc w gruncie z mila chęcią by wpadł jakbym doprowadził mojego R w miarę do porządku parę usterek mi teraz wyskoczyło , jeszcze kolega może by się pisał na taki wypadzik .. ja narazie nie obiecuje jak będę wiedział na stowe to będę sie deklarował
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
5. AndrewS - mam rozumieć że mogę Ciebie dopisać .
oczywiscie
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
fearless [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 22:59
andrzejziom napisał/a:
Piter1986 napisał/a:
hello chłopaki zamosc w gruncie z mila chęcią by wpadł jakbym doprowadził mojego R w miarę do porządku parę usterek mi teraz wyskoczyło , jeszcze kolega może by się pisał na taki wypadzik .. ja narazie nie obiecuje jak będę wiedział na stowe to będę sie deklarował
Witaj.
Dopisz się do listy, i kolegę też, co do szczegółów to ustalimy tak, żeby wszystkim pasowało i żeby było nas jak najwięcej.
A jak już nam się uda spotkać - to razem poradzimy sobie z problemami R - zawsze ktoś coś będzie wiedział i pomoże, wymienimi się informacjami...
[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 23:02 ]
Edit: Zmieniam temat, żeby był bardziej czytelny dla Wszystkich zainteresowanych na:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum