Wysłany: Pon Sty 26, 2009 13:34 Clarion DB288RUSB czy sony CDX GT 420 ?
Witam fanatyków Roverków i nie tylko Chce kupić radyjko do mojego R600, nie mam zbyt dużych wymagań, po prostu do dość dobrych (jak mi się wydaje) głośników seryjnych chciałbym dokupić ciut lepsze radyjko do tego co mam teraz (jakiś Blaupunkt na CD moc 4* 35W podejrzewam że jeździ w aucie od nowości). Zależy mi na w miarę przyzwoitym dźwięku, porcie USB, i prostocie obsługi. Dodam ze w przyszłości nie planuje wsadzać w Roverka subwooferów ani żadnych wzmacniaczy, ewentualnie lepsze głośniczki. Nie chce też przesadzać z ceną ....max 400zł. Moje propozycje, które rozważam podałem w temacie. Sony wypatrzyłem za 325zl (z pendrivem 1gb gratis) a Clariona w Media Markecie za 369zł.. Macie jakieś doświadczenia z tymi radyjkami? jakieś 1,5 roku temu miałem Sony cdx gt200s i nawet nieźle grało... poradźcie prosze
ps. nie wiecie gdzie w Olsztynie można znaleźć punkt, w którym włożą mi radyjko? bo sam nie wyciagne starego raczej...
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 13:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 14:17
co do clariona to na obrazku wygląda on ciekawie, mnie jednak się nie spodobał gdy przed nim stanąłem. mało intuicyjne sterowanie ma jak dla mnie i klawisze jakoś tak ciężko chodzą.
Sony wypatrzyłem za 325zl (z pendrivem 1gb gratis) a Clariona w Media Markecie za 369zł
Poszukaj może czegoś używanego... Za Clariona 778RUSB w dobrym stanie, z pudełkiem i papierami zapłaciłem 570, a jest to już niezłe radio. 578 (też niezłe) chodzą koło 400.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum