Wysłany: Sro Lut 11, 2009 23:03 Warszawa 14.02.2009
Z racji tego, że wybieramy się z Ciachem do Wawy w najbliższy weekend , więc wypadałoby się spotkać z ekipą warszawską
Co powiecie na spotkanie w sobote 14.02.2009 jakoś wieczorkiem przy pifffku
Tylko moja ogromna prośba, ponieważ kompletnie nie znam Wawy to wybór knajpki pozostawiam klubowiczom z Wawy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 23:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja z racji daty chyba odpadam.
Mam już pewne plany.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wydaje mi sie, ze 14 luty bedzie kiepskim pomyslem i ciezko bedzie zwerbowac kogos.
Ja podobnie jak maciej mam inne plany z Violla i nie wiem czy bede w Wawie w ten weekend.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
istnieje domniemanie, ze jesten z naszych bylych klubowiczow, ale wciaz sympatyk, bedzie wlasnie tego dnia robil nieoficjalne otwarcie swojej enoteki... Powinienem miec jutro potwierdzenie tego faktu wiec w razie co mozemy sie tam spotykac
Info pojdzie jutro - mam nadzieje, ze meble dojada... Prowiant i alko bedzie we wlasnym zakresie, lokal udostepniony... Samo centrum - ulica Dluga
z tego co mi wiadomo to dluga 23/25, godz. 16.00. Miejsce dla milosnikow wina ale dzis trzeba przyniesc wlasne .
A ex-Klubowicz zwie sie Tomba, jak zainteresowani pewnie sie domyslaja
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja tez sie dzisiaj nie pojawie. Natomiast jutro jak najbardziej. Chyba w końcu klamkę będę "sam" robił. Jutro kupię poxipol, wezmę trochę skrętki do rozbebeszenia i będziemy kleić. Na forum znalazłem receptę i powinno być Nie miałem kiedy wysłać w tym tyg. klamki do plastikarza. Ktoś jutro pomoże z tą klamką - ja mam mechanicznie 2 lewe ręce, co udowodniłem tydzień temu
Pozdrawiam
PS. Hehhe, właśnie zauważyłem, że tryb z polskimi znakami włącza mi się po jakimś drugim zdaniu. Ehh, zryty internetowy beret
to kruszon pikus w porownaniu z tymn co ja dzis przezylem. patrze pod maske i chce dolac plynu do spryskiwaczy a pasek od alternatora jakos dziwnie postzrepiony na boku , patrze ma luzy O_o
odpalilem a lata jak zyd po pustym sklepie normalnie zalamka , bo to bylo jak mialem wyezdzac w traske ok 200 km
udalo mi sie traske obskoczyc innym autem , ale jutro rozpaczliwie bede prosil mariusza o zrobirnir napinacza i paska od alternatora, bo w kazdej chwili moze mi EW%&^RUW walnac inaczej mowiac O_o
wiec jestem teraz jakies 180 km od domu , nie swoim autem a moj bandzior choruje
jutro akcja reanimacja O_O
do zo jutro
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum