Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Siema mam MG ZT CDTI no i mam maly problem a wiec samochod stal od wtorku do soboty i gdy chcialem go odpalic w sobote niestety nie udalo mi sie.Krece go i nie chce odpalic aku jest nowe.Slyszalem ze moze to byc czujnik bezpieczenstwa wiecie moze gdzie mozna go znalezc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 22:35, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Otwórz maskę włącz zapłon i zajrzyj pod maskę nie głośno ale pompę będzie słychać miałem całkiem niedawno podobnie zostawała mi tylko linka podejrzeń było dużo a okazał się bzdet jeden czujniczek looknij tu http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=35689
no wlasnie dlugi pompa nie dziala tylko jak ja podlacze na krotko to ja slychac;] wczoraj elektryk stwierdzil ze to cos bedzie ze swiecami elektra nie dochodzi czy coc.Dzisiaj bedzie robiony komputer wiec mam nadzieje ze sie okaze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum