Wysłany: Nie Sty 09, 2011 18:07 [R400] Problem z odpalaniem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Mam problem z odpalaniem i jazdą moją kochaną bestią chodzi oto że czasami mi świece nie grzeją a wtedy kręci wirnik od rozrusznika pod ciężkim odpaleniu potrafi mi sam gasnąć czy ma obroty czy nie. Rozebrałem już wszystko i czuje że mam coś z prądem bo od strony silnika na pompie wtryskowej jest coś jak sterownik z wiązką przewodów zakończony okrągłą wtyczką gdy nią ruszam autko odpala i pracuje nawet normalnie. Czy to może być powodem moich problemów. Z góry dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi
Pozdro dla posiadaczy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 11, 2011 13:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spoko poniosło mie jestem z poznania gdzie bym to mógł naprawić orjentujesz się mam pytanko moge to odkręcić bez jakichkolwiek dalszych konsekwencji. Ile ta przyjemność może mie kosztować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum