Autko odbieram w sobotę lub piątek.
Jeśli w sobotę to w piątek będę, piechotą(sorry za ostatni piątek-zapomniałem wysiąść )
jeśli w piątek,to do zobaczenia za tydzień
Jak się sprężę mocno to może się pojawię, ale nic nie obiecuję. Jakby coś się będę kontaktował telefonicznie.
[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 11:42 ]
Zapomniałem, jak się pojawię to będę miał ulotki/wizytówki
I widzę, że porzucamy jeden temat na rzecz nowego na każdy tydzień?
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
no to niech bedzie w jedym mi to rybka wiec wracajmy do 1 tematu a ja si episze na spot piatkowy tak i tak a co do miesca to lux dla mnie problemu nie ma:)
Co do miejsca no to się decydujcie wcześniej żeby nie było, że część będzie pod MTL a część gdzieś indziej. Ja miałem pomysł na jakiś bilard może, ktoś się kiedyś chwalił, że brejdak pracuje w jakimś lokalu ze stołem, może mógłby nam zająć stół, żeby sobie postukać. Albo skoczyć na kręgle/lotki. Co wy na to? Czekacie powiedzmy 15 minut pod MTLem a później jakiś lokal. Oczywiście piszę to częściowo pod swoim kątem, bo jak siądziecie na stół/lotki/kręgle to się tak zasiedzicie, że może zdążę się zobaczyć z Wami
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Np na Kalinówce (tel. 500221740 ale co do cen to lepiej nie pytać przez telefon tylko na miejscu negocjować, pierwsza w lewo za zjazdem z witosa, ostatnia w prawo jak się leci od majdanka i po lewej będzie szrot) albo w Woli piaseckiej.
Bidi napisał/a:
jadac od piask w strone lublina bedzie przystanek po prawej i beda duze szyldy i wjezdzasz przed przystankiem w droge i bedziesz widzial autka
[ Dodano: Sob Mar 14, 2009 23:29 ]
Marcin, spoko nadrobisz następnym razem. Autko odebrane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum