A ja mam pytanie, nie bede zakladal osobnego tematu.
Jak sadzicie czy takie Magnaty mozna by kupic do R400. Generalnie na forum polecane sa helixy. Te natomiast wygladaja podobnie a cenowa sa lepsze.
Oto link
http://moto.allegro.pl/it...w_tweetery.html
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 22:55
Ja nie wiem co to są za Magnaty , być może dobre , wiem natomiast jedno : miałem kiedyś Magnaty i to wcale nie tanie i powiedziałem sobie nigdy więcej.
Były tragiczne ale może nie wszystkie są takie złe.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 12:13
BoloSr napisał/a:
Mixtated napisał/a:
faecd, bierz Helixy, będziesz zadowolony. Oczywiście na dystansie
a ja mam inne pytanko na tyl juz zalozyles jakies 16???
Jeszcze nie. Nie mogę się zdecydować na konkretne głośniki. Muszę któregoś dnia wyjąć 1 głośnik z półki i popatrzeć jak przerobić maskownice, żeby pasowała do nowego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 12:19
Mixtated napisał/a:
BoloSr napisał/a:
Mixtated napisał/a:
faecd, bierz Helixy, będziesz zadowolony. Oczywiście na dystansie
a ja mam inne pytanko na tyl juz zalozyles jakies 16???
Jeszcze nie. Nie mogę się zdecydować na konkretne głośniki. Muszę któregoś dnia wyjąć 1 głośnik z półki i popatrzeć jak przerobić maskownice, żeby pasowała do nowego
czyli masz tenb sam bol co ja
chcociaz ja nie wiem do konca co zapodac czy cos 2 droznego czy minibasy bo wiem ze i tak wywale te co amm a moaskownice przerobie
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 17:08
Zależy czy chcesz w półkę, czy nie. Jesli w półkę to może coś większego? Ewentualnie 8 calowy subwooferek, zagra sporo lepiej i w tej cenie pewnie znajdziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum