Jako że już jakiś czas zagnieżdżam się w tym malowniczo położonym miasteczku pragnąłbym wreszcie poznać tubylcowych (na żywo, nie online) Roverkowiczów.
Z kolegą Pioneer na PW padła propozycja, aby w sobote 18 Kwietnia obecnego roku poczynić pierwszy wiosenny krok ku przebudzeniu (godzina i miejsce do ustalenia) ospałej jak widzę roverkowej braci wałbrzyskiej (i okolicznej oczywiście ).
Zatem "myly Państwo" (Jerry3D, tkuboszek oczywiście obowiązkowo, jako że ostanio miałem z Wami kontakt, nie dam Wam spokoju ) bardzo proszę o propozycje dla Was odpowiednie.
A więc ... kto, gdzie i kiedy komu pasi...
pozdro
mrd
PS. Palec pod budkę bo za minutkę ....
Wiem pogodynka zapowiada kiepawą pogodę, ale grilla zrobimy ewentualnie następnym razem
To w tą sobote lepiej sie spotkac aby poznac i pogadac+ mala sesyjka zrobic naszych pieknych roverkow.
A mi pasuje nawet miejscówa:
Parking kolo Billi lub Orlen
To za tydzien zrobimy grilla klubowego,miejscówe mam na niego
Niestety. W tę sobotę mam max zajazd (w tym zajęcia na uczelni). Odpada. W innym terminie - miejscóweczka - jak najbardziej. BTW. Proponuje dopisywać nr GG. Można sobie zrobić listę lokalnych roverowców
Zresztą... zerknijcie na pogodę.
Sobota ma być kiepska.
Szkoda Piotrek ze nie napisałeś że godzina przesunięta na 15 i koło TESCO.
Ktoś chyba jednak był. Sympatyk/Klubowicz (widziałem tylko przód - naklejka klubowa pod tablicą) niestety zanim dotarłem na miejsce juz nie było granatowej 400 (rej.56xxx ). Szkoda ze kierowca (o ile specalnie przyjechał) nie odezwał się na Forum . Tak czy siak przepraszam za spóźnienie.
Była 416 o kolorze "nietypowej" zieleni.
[ Dodano: Sob Kwi 18, 2009 18:17 ]
Było miło choć króciutko. Dzięki za spotkanie Panowie i Panie.
Widzę że ekipa SRT potrafi się ładnie zorganizować. Miłej zabawy im życzę
No ale Roverki też dopisały sztuk 3 ale zawsze coś.
Następnym razem będzie nas jeszcze więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum