witam
po małej przygodzie w rowie musiałem pomalować przedni zderzak ale postanowiłem zaszpachlować ten wyżłobiony pasek nad listwą chromowaną.. spodobało mi sie i zrobiłem tak też z tylnym zderzakiem
nie wiem czy ktoś wcześniej tak robił ale wydaje mi sie że efekt jest niezły.. zależy od gustu
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja widzę jeśli o mnie chodzi... fajnie to wygląda zderzak otrzymał bardziej krągłych kształtów ale ja bym zrobił cały zderzak na gładko włącznie z tymi listwami
Ja tez mialem jakis czas temu zdarzenie drogowe ale staralem sie zespawac zderzak z zachowaniem tej szpary. troche mi jednak nie wyszlo, musialbym poprawic.
Moze tez tak sobie zrobie. Pytanie tylko, czy aby ten szpachel nie odejdzie przy drastycznej roznicy temperatur?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moze tez tak sobie zrobie. Pytanie tylko, czy aby ten szpachel nie odejdzie przy drastycznej roznicy temperatur?
mam to już prawie pół roku.. zrobiłem to przed zimą i nic sie nie stało.
wiadomo jednak że przy delikatnej stłuczce szpachla odejdzie a normalny zderzak pewnie by sie tylko odkształcił
jednak wg mnie warto;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum