Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 163 Skąd: Z KOBRY
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 21:28 [R620] diody ala ringi..
Witam chlopaki..sluchajcie..z dnia na dzien mam nowe pomysly co do R. no i wykminilem -> diody ala ringi..a mianowicieee..
1.Czy warto kupic uniwersalne diody takie zelowe paski maja okolo 13cm..i praktycznie wygladaja jak ringi..tylko teraz pytanie do was.. czy bawic sie w to?i czy wiochy niebedzie.. niechce zepsuc auta..
2. Zarowki w [R620] ida H1? a w dlugie jakie ida? prosze o opinie na ten temat..
p.s niemam chwilowo kompa.. a siedze na palmtopie.. wiec niemam wam jak podeslac linka z tymi diodami..
pozdrawiam.
Tomasz.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 21:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:46 Re: [R620] diody ala ringi..
Tomek620 napisał/a:
1.Czy warto kupic uniwersalne diody takie zelowe paski maja okolo 13cm..i praktycznie wygladaja jak ringi..tylko teraz pytanie do was.. czy bawic sie w to?i czy wiochy niebedzie.. niechce zepsuc auta..
Jest coś takiego jak ringi CCFL i one są takie bardziej profesjonalne. Na allegro jest pełno takich ale do betek i nie wiem czy do lamp innych marek też wejdą ale może warto się zorientować bo są na pewno lepsze niż ledy.
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 23:04
kolego..dobrze gadasz..ale cena niezabardzo satysfakcjonujaca ; ) mi chodzi tak malym kosztem a zeby efekt byl zadowalajacy..z tego co wiem to jeszcze nikt takich modow niewprowadzal..z lampami typu ringi..
niestety niema czesci tuningowych.. to samemu zeba cos pokminic..jak nie urok to sraczka..
nie mniejsza z tym ze Chesterrr, to dziewczyna bo dajesz do zrozumienia ze tobie bez różnicy czy kobieta czy facet hehehe
a to juz choroba...
sorka za złośliwość ale nie mogłem sie powstrzymać
Jak dla mnie wiocha by byla. Nie rob z Rovera BMW!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No mnie też się wydaje, że do zwykłych kloszy to będzie niefajnie. Z soczewkami przezroczystymi to już prędzej. Ale nie wiem czy da się to ogarnąć... No ale chciałam się pochwalić moją wiedzą o CCFL
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 23:19
nierobcie sobie kur^***( jaj z tematu a u RALFIEGO mi sie to niewidzi ten pasek.. wogle pierniczycie takie pierdoly...ze sciska wszystkie otwory... no kurDE chlopaki.. ja tu cos chce wykombinowac a taki jeden z drugim piernicza takie pierduly.. wybaczcie ale koniec tematu jak dla mnie..
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 23:32
Po pierwsze, spokojnie i bez przekleństw. Po drugie, nie tylko chłopaki, znowu zapomniałeś . Po trzecie, aluzji nie rozumiesz, że takie zabawy to jednak wg wielu "wieś tuning", a to też warto mieć na uwadze , po czwarte, nielegalne, bo nie ma homologacji.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 00:22
Cytat:
Po trzecie, aluzji nie rozumiesz, że takie zabawy to jednak wg wielu "wieś tuning", a to też warto mieć na uwadze
Dobrze zrobione wiochą nie zaleci, może tylko trochę nie pasować. Poza tym "moda" zmienia się z dnia na dzień więc ew. krytyki nie brałbym do serca. Na koniec, to jemu ma się podobać no chyba, że na pokaz robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum