Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:47 [R75] O JAKI CZUJNIK CHODZI?
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Ponad rok temu mialem problem iz na zimno nie chcial od czasu do czasu odpalac,w serwisie Rovera po diagnozie stwierdzili jakis czujnik w silniku,ale ze nie trzeba go wymieniac bo wystarczy cos przeprogramowac.W zwiazku z tym mam pytanka: O jaki czujnik moglo chodzic?Faktycznie nie trzeba go bylo zmienic? Co mogli przeprogramowac? Zaznacze ze od ponad roku problem sie nie powtorzyl.Z gory dziekuje za wskazowki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 18:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zamiast cieszyć się z rozwiązanego problemu ty zadajesz pytania.Co,po co,i dlaczego? Ja na twoim miejscu już dawno bym o nim zapomniał.Czego i tobie życze.Pozdrawiam
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
ciesze sie owszem ale i boje ze za jakis czas problem powroci skoro nie wiem co tam wlasciwie bylo i jak to niby rozwiazali,bo z mechanikami w Itali roznie to bywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum