Witam,tak się zastanawiałem czy jest gdzieś dostępna BRA na maskę np. do takiego RH600,ciekawi mnie zapewne jaki was jakby to wyglądało na naszych Rover'kach znalazłem coś takiego http://moto.allegro.pl/it...kazde_auto.html
Po mojemu ma to uzasadnienie w przypadku jezdzenia wiele w trasach, gdzie kamyki spod ciezarowek masakruja maske. Natomiast w celu czysto wizualnym sadze, ze akurat Roverowi nie da to uroku!
R jest zbyt dostojny na taki stanik prosto miedzy oczami:) ale jezeli ktos cos takiego sobie sprawil, prosimy o zdjecia, moze i wizualnie poprawi wyglad...w co watpie:P
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Praktyczne zastosowanie to ochrona maski przed różnymi obiciami podczas jazdy... I właśnie dobrze jakby ktoś wrzucił foto R z takim stanikiem to wtedy można by było to ocenić,swoją drogą miałem to na poprzednim samochodzie i nawet całkiem całkiem... a jakie zainteresowanie ludzisk zwłaszcza na obszarach "wiejskich"
"Witam. Przedmiotem aukcji jest usługa wykonania BRY do dowolnego samochodu osobowego. W celu uszycia BRY na maskę jest wymagany przyjazd samochodem na kilka godzin do nas (Nowa Ruda okolice Kłodzka województwo Dolnośląskie) oraz test przy prędkości ok 150km/h podczas przymiarki w celu usunięcia "falowania" które może wystąpić przy projektowaniu. Po wykonaniu wszystkich czynności klient odbiera BRĘ w cenie podanej w aukcji objętą roczną gwarancją producenta. Do wyboru są BRY koloru czarnego oraz kremowego w dowolnym kolorem szwów. Po wcześniejszym uzgodnieniu jest możliwość uszycia osłony w innym kolorze (np. niebieskim, czerwonym itd.) za dopłatą od 20zł
Po kliknięciu na "kup teraz" proszę o kontakt w celu uzgodnienia dogodnego terminu wykonania BRY."
"Skóra na maskę zwana BRĄ służy do osłony przodu maski przed obiciami lakieru od kamyków , owadów i innych uszkodzeń. Często te atrybuty są drugoplanowe ponieważ ludzie zakładają BRĘ przede wszystkim dodając autu charakteru i oryginalnego wyglądu.
BRA to w wolnym tłumaczeniu znaczy dokładnie nic innego jak stanik. Moda wywodzi się z za Wielkiej Wody. To podobno Ameryka jako pierwsza wpadła na pomysł zakładania skóry na przód auta. Później temat ten został trochę przejęty i "zmutowany" przez Niemców bo przejęli oni tylko pomysł ze skórą jedynie na masce. U nas w kraju jest to jeszcze rzadko spotykany gadżet, bo dopiero przekonywujemy się o jego praktyczności jak i wyglądzie."
zuber84cool, bys musial wyciac dziure na srodku bo Ty jak otworzysz maske to razem z grillem:) wiec by nie przyslonic grilla musisz pociac swoj stanik...
ale nie no nie no ...wez czlowieku daj spokoj. R600 to auto z klasa...rozumiem R200 da sie jeszcze jakos tuningowac, angele zalozyc, jakies lusterka m3 power look fifa rafa itd itp
Ale nie R600 tj limuzyna...no chyba, ze masz niezle cycki do przekrycia tym stanikiem:D ahhahaha
nie no ...wez czlowieku daj spokoj. R600 to auto z klasa...rozumiem R200 da sie jeszcze jakos tuningowac, angele zalozyc, jakies lusterka m3 power look fifa rafa itd itp
Tja tu jest najladniej 8 stuningowana , a tak co to wogole za tekst o 200
Imo Bra wygląda dobrze ale na starych VW zrobionych na cult i german style, a nie na R. Po za tym odpada do wszystkich R z grillem w masce bo będzie kombinacja z założeniem, a efekt będzie mizerny. W R200 by jeszcze uszło jak by wywalić chromowany grill...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum